Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
nie ako Nokie (BB5)HaNnan píše:Nemá, je to ořízlý, dá se to prej nějak udělat že si přidáš na konec toho songu v kompu tak 2 sec pauzu (ticho), pak by to mělo hrát celý od začátku a to i u smsek....ale mě to nejde:lol: ......ale na zahraničním fóru to lidem jde, možná je to firmwarem nebo co já vímr/quote]
mANGEL píše:V Options>Settings>read si zvolis vystupny subor, dole si zvolis rozsah pamate ktory
chces odzalohovat a potom v hlavnom okne das Read.
Pohraj sa s tym a uvidis...Samsung sa tak lahko zabit neda, pokial to nie je 3G, ale ak
by sa ti to nahdou podarilo, tak ti pridem osobne podat ruku...
mANGEL píše:tak to teda netusim...keby som vedel, tak ti to napisem hned...bohuzial nemam mapu flash pamate pre tento phone, cize neviem na akej adrese sa co nachadza...

mANGEL píše:To Russian neco od Simona je oficialny song dodavany priamo v telefone...inak ten cts subor asi nie je moc potrebne tam flashovat, ale stalo sa mi uz take, ze som flashol jeden fon be toho a potom mi nesiel WAP...neviem, neviem...![]()
Ale kazdopadne som rad, ze som vam pomohol, mohli by ste mi prosim napisat nejake zmeny oprati starym SW...ci sa nieco zlepsilo, alebo nie?

? Prostě návod pro blbý
. Předem mockrát děkuji.

Samsung U600 – navod na prehratie FW
1. budete potrebovat U600 optiflash, subor obsahujuci samotny FW pre U600 a originalny kabel, ktory sa dodava s telefonom
2. spustite Optiflash a kliknite na -> Options -> Settings -> Generic'
- vyberte 'Customer T: d830/d840/d910 (USB)
- nastavte 'Flash Erase Passes' na hodnotu '1'
- nastavte 'Operation Passes' na 'Default'
- odskrtnite vsetky tzv. checkboxy okrem 'Differences only'
3. prepnite na zalozku 'Flash and Verify'
- kliknite na prechadzat a vyberte vas firmware (*.s3)
4. vyberte zalozku 'Default Contents'
pokial mate subor *.cts spolu s firwmarom *.s3
- vyberte tlacidlo “S-Record with content”
- dajte prechadzat (browse) a vyberte subor *.cts
ak subor *.cts nemate:
- kliknite na 'S-Record only'
- kliknite 'OK'
5. spojte telefon s pocitacom prostrednictom USB kabla (v telefone zvolte moznost spojenia s pc studiom)
6. vyberte SIM kartu, microSD kartu , baterku. Telefon sa samozrejme vypne ale usb kabel neodpajajte. Budu rozsvietene led-ky
7. pocas drzania klavesy * kratko stlacte tlacidlo spustenia telefonu. Pocitac nasledne rozozna zariadenie ako „samsung USB mobile“
8. vratte sa do optiflash-u, kliknite na'Options -> Settings -> COM Port'
- vyberte COM port, ktory pouziva telefon (pokial neviete aky port telefon pouziva, najdete to: ovladaci panel -> System -> Hardver -> spravca zariadeni -> Porty (COM a LTP))
- vyberte 921600.
- v druhom COM Port vyberte 'NONE'
- kliknite 'OK'
a nakoniec, kliknite na 'Flash'
samotne prehravanie FW trva priblizne 15minut, ukoncene bude zobrazenim hlasky „All is Well“, ktora sa objavi nad zelenym ukazovatelom priebehu flashovania
nie je potom potrebne vykonat tzv. full reset, ale napriek tomu ak ho chete vykonat, napiste *2767*3855#, pockajte celu minutu predtym ako telefon restartujete
verziu noveho firwmare zistine napisanim kodu *#1234#
ak sa telefon pri pouziti ineho jazyka restartuje, vykonajte nasledovny proces vyberu jazyka
MENU (lave dotykove tlacidlo) -> SETTINGS (dolna prava ikona) -> PHONE SETTINGS (druha moznost) -> LANGUAGE (prva moznost)
ak telefon po vykonani flashu mrzne, budete musiet zmazat regiony. Prejdite to „ostatnych nastaveni“ (misc setting) v programe optiflash a zaskrtnite „differences only“ zmazte vsetky nepouzivane regiony a rozsirene ochrany „extended protection“
musite sa presvedcit, ze v „read ranges“ na zalozke „read“ je 0x20000000 – 0x21ffffff, v opacnom pripade vam to moze zmazat IMEI. IMEI skontrolujete napisanim kodu *#06#.
v pripade ze je telefon povodom z Azijskych krajin, nie je problem prehrat iny „azijsky“ firmware bez nutnosti zmazat regiony, v pripade ale ak chcete takyto telefon flashnut na „europsky“ firwmare, regiony zmazat musite[/code]
. Telefon je sice zamknutý jen na určité operátory a mojí T-Mobile kartu hlásí jako Invalid SIM Card, ale jde už normálně zapnout !!! Takže jdu na flash s FW U600BXXGK2 ....
odblokovat sa da bud kodom, alebo IMEI writerom....kod ti da/neda operator a IMEI rewriter....hmmm...to je zlozite...budes asi musiet dalej studovat fora na nete, lebo s odblokom ti neporadim...este by mozno slo cez nejaky box nahrat IMEI z neblokovaneho telefonu, ale to asi doma nespravis...

http://www.mediafire.com/download.php?esjhnitoiy1http://firmware.sgh.ru/
http://rapidshare.com/files/182897429/HOW_TO_DUMP_AND_FLASH_U600_FIRMWARE_Rev1.pdf.htmlblast3r píše:http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/
Uživatelé procházející toto fórum: blandest, damca, elipsoid, Gambyc, jurekk, Kynio, lemur1405, Máca, Nery, nufak, spacir26, sumerian a 31 návštevníků