Nokia N86 8MP: finských osm mega

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vlada.vlada 3. 3. 2010 08:05

crox:taky mě to zajímá,pokud nato příjdeš dej vědět,dík
vlada.vlada
Junior

Odeslat příspěvekod puma.cz 4. 3. 2010 22:55

Mám problém s pamětí telefonu C: Neustále mi vyskakují hlášky že paměť je plná a že mám odstranit či přesunout nějaké soubory, ale když se podívám jak přes počítač tak i přímo přes správce v telefonu, C: je naprosto prázdné.. nevíte někdo co s tím ?
puma.cz
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 3. 2010 23:04

Z části pomůže vymazat cache vestavěného prohlížeče. Dost si bere i navigace (pokud jí máš).
dejv
mobil: 2x E52 fw 034.001. blog: dejvidek.blog.mobilmania.cz. Nepište mi SZ o firmware, pokud to je vaše jediná činnost zde na fóru!
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod guiz 5. 3. 2010 18:43

Upozornuji ze ten kdo ma N86 od O2 tak uz muze aktualizovat na firmware verze 21.006 ktery je k dispozici pres FOTA nebo NSU. ;-)
Nokia N86 +16GB
guiz
Junior

Odeslat příspěvekod Struza 6. 3. 2010 20:09

je to s tou čitelností na slunci opravdu tak špatné? Hodlám pořídit n86ku, ale tohle mě opravdu odrazuje. Co v létě, to bude telefon totálně nepoužitelný venku? nebo stačí zakrýt rukou?
Struza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod carreaum17 6. 3. 2010 21:07

Řešením je nastavit nejvyšší intenzitu podsvícení 100%, i tak je to bída.

puma.cz - cache by na to neměl mít vliv, já osobně cache nemažu a s takovou hláškou jsem se nikdy nesetkal. Nejspíše bych naformátoval paměť, ale přijdeš tím o veškerá data a aplikace. Zkus se ještě jednou podívat skrze telefon ve správci souborů na paměť C jakou má hodnotu.
" Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod "
carreaum17
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod zipix 7. 3. 2010 20:33

Jaké máte zkušenosti s natáčením videa? Nemohl by někdo nějaké krátké ukázky dát na youtube? Fotky dělá, při nastavení, výborné, ale to video se mi zdá nějaké podivné. Chvilkama je jemně "rozvlněné" - v určitých místech to vypadá jakoby bylo natáčené například přes mírně hrbolaté sklo. A také mi připadá, že u videa dost kolísá světlost - chvilku tmavší, chvilku světlejší.....
Nemá někdo podobné zkušenosti?
zipix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod crox 8. 3. 2010 01:44

Je normální,že po vložení pamětové karty, vedle ukazatele stavu baterie neustále svítí ikona pamětové karty?
Znáte proto důvod? :roll:

Děkuji
N86 black+8GB
crox
Junior

Odeslat příspěvekod carreaum17 8. 3. 2010 09:23

Ano, je to indikace vložené paměťové karty.
" Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod "
carreaum17
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod crox 8. 3. 2010 09:56

carreaum17 píše:Ano, je to indikace vložené paměťové karty.

...mi to přijde trochu zbytečné :hm

děkuji za odpověd
N86 black+8GB
crox
Junior

Odeslat příspěvekod Struza 8. 3. 2010 11:11

chci se na telefonu vrátit k továrnímu nastavení a vymazat všechny aplikace co byly nainstalované, prostě aby byl telefon jak nový....jde to nějak jednoduše a rychle?
Struza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fajn.snek 8. 3. 2010 12:10

Naformatuj pres spravce telefonu 8GB pamet, aby tam nezustaly zbytky programu a pak dej v pohotovostnim režimu *#7370#
A máš telefon jako nový
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 9. 3. 2010 20:23

Struza: Jenom malé upozornění - po formátu telefonu pomocí kódu *#7370# se Ti ze základního MENU ztratí složka "hry", kde je přístup k několika N-Gage demám, které jsou v telefonu předinstalovány. Také zmizí ikonka přímého vstupu na Facebook. Oboje je vcelku nepodstatný (ikdyž tuším, že jednu z těch N-Gage her je možno aktivovat na plnou verzi pomocí kódu v krabici), ale osobně nechápu, proč tomu tak je, resp. jaktože nepomohla k vrácení ani kompletní záloha/obnova z paměťovky.

zipix: Mírné "vlnění" videa je docela běžné. Projevuje se hlavně při rychlejším pohybu s telefonem při natáčení. Je třeba si uvědomit, že se přecijenom jedná o telefon s malinkým objektivem, né úplně ideálním rozlišením, datovým tokem či frame. Ze své zkušenosti vím, že podobně natáčí i jiné telefony s rozlišením VGA.
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 10. 3. 2010 10:18

Hoši chci se jen zeptat jak jste na tom s výdrží baterie ? Já se nedostanu nad 2 dny, a to jen pár hodin poslouchám hudbu a občas nějákej net přes wi-fi. A baterka se tváří pořád jako plná a pak najednou začne mizet rychlým tempem.... Přemýšlel jsem jestli to je normální a zda nemám telefon odnést do servisu.. Díky za rady a postřehy
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod Barmanek 10. 3. 2010 12:15

Pomoc, pomoc. Mám N86 necelé dva měsíce a teď mi nastal zvláštní problém. Když mi někdo volá, tak slyší jak to ve sluchátku vyzvání , ale já nemám na co reagovat, neboť můj mobil se ani nehne, nepípne nic. Volat z něho jde, odesílat SMS atd, vše jak má být, takže jsem ani nepoznal, že mám nějaký problém. Až když jsme s kamarádem zkoušeli můj mobil prozvonit, tak jsem na to přišel. Měli jsme mobily kousek od sebe a nic,nic... SMS přijímá bez problémů. Když šoupnu moji SIM do jiného telefonu, vše probíhá jak má. Poraďte co s tím.
Barmanek
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka