Nokia E52 - obecná diskuze

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tvalusek 8. 2. 2010 21:07

Na to přidávání stanic? Jednoduše - zkoumal jsem nabídky ve všech obrazovkách. A hned na té první, kde si vybíráte, jestli poslechnout poslední hranou stanici nebo si vybrat stanici z adresáře stanic nebo z oblíbených položek, stačilo dát Volby a smála se tam na mě položka "Přidat stanici ručně" ...

LCG Jukebox mám v telefonu tři měsíce a nic podobného jsem tam neobjevil. Ale jak tak koukám, nehledal jsem tam dost pozorně - ve Station Manageru je Menu položka New Station ... Takže se omlouvám za mystifikaci.

Jenže LCG Jukebox je placený, Mundu Radio vyžaduje registraci a stanice lze přidávat jenom na webu (teda jestli jsem zase něco nepřehlédl), ale internet rádio z nového firmwaru je pro všechny zdarma a hned po ruce.
tvalusek
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 8. 2. 2010 21:09

pepino.t píše:mam Twist s internetem
pak mi přišla SMS že sem bez kreditu , a na operatorovi mi řekli
že radio se do toho "neomezenyho internetu" jak si inzerujou
vubec nepočita to se tvrdě platí !!!! to je moje zkušenost!!

Osobně mám nainstalováno JAZZ radio z OVI Suite, na E51 jsem používal internetové rádio co bylo v menu Média, ale na E52 ho jaksi nemůžu najít... Vidím jen klasické analogové rádio. Jinak - změň si operátora, nechápu, jak někdo může používat internet u T-Mobilu s těmi jejich omezeními, či platit 8 stovek za plnohodnotný internet...
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 8. 2. 2010 21:24

Znova se ptám, je v tomto FW něco nového, krom rádia?
You´ll never drink alone.
powerball 4. 9. 2010 03:14
"a hza ctractbu dbu hu uvidin zbiva ty vike ti byka jrasj a" :D
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod mart22 8. 2. 2010 21:35

mart22 píše::arrow: BLOG - changelog
podle mě tam jsou dosta klíčové dobré změny: nové mapy, mail by měl umět cíle?,... viz odkaz

Až tam půjde hack, tak to taky zkusím.

internetové rádio:
zajímalo by mě, proč, když jsi měl neomezený internet , tak to spotřebovalo peníze? není tom že se to vztahuje na profil wap a ne na intenet?
☎ Nokia E52 fw34.001 bezproblémová
hack, JPG kvalita patch, no camera sound, decrease kbd typing delay,
změna: start logo (SplashScreen.mif), start animace (Startup.mbm), shutdown logo (SysAp.mif)
mart22
Junior

Odeslat příspěvekod pepino.t 8. 2. 2010 22:02

ve vypisu v protokolu mi to piše že to bylo T-mobile internet
a odchozi(vlastně příchozi) paketova data, a že by to byl Wap ani čarka
je to pryč už na radio nelezu nasypu 8gb kartu muzikou
a bude vymalovano
Diky všem za rady poučim se !!
pepino.t
Junior

Odeslat příspěvekod MajsterJoe 8. 2. 2010 23:24

Zdravim vas, prevazne panove.
Mam na vas mensi prosbu. Jsem novym majitelem E52, nez do toho zacnu sahat, chci si precist celou diskuzi. Ale nez se zacnu ptat dale, potrebuju poradit. Mam ve sve E65 ulozene SMS. Potreboval bych je dostat do E52. Pri obnove zalohy se mi vsechny dostanou do konceptu, tam je nechci. Zkousel jsem je i z E65 zkopirovat (jak se pise zde v navodu) ale vlozit do E52 nejde. Takze prosim, prosim. :'( :'(

P.S. Existuje program ktery by vsechny SMS exportoval do nejakeho programu, treba excel? Kde bych to mel v PC??
Naposledy upravil MajsterJoe dne 8. 2. 2010 23:38, celkově upraveno 1
Nevidíš li ty ostatní, nevidí oni ani tebe -
MajsterJoe
MajsterJoe
Junior

Odeslat příspěvekod puxo 8. 2. 2010 23:31

Keď si zazálohuješ telefón cez PCSuite a následne obnovíš zálohu v E52 tak by ti to nemalo hodiť do konceptov, ale presne do tých istých priečinkov ako si to mal aj v starom telefóne. Robil si to tak?
Nokia E52 (+N97 a 5530XM). History: Nokia E51, Nokia 5500, Nokia 6280, Nokia 6230, Nokia 7250, Nokia 7210, Nokia 6510, Nokia 8310, Nokia 8210, Nokia 6210, Nokia 7110, Siemens SL45, Nokia 3210, Panasonic GD90, Motorola D520, Nokia 1611, NMT N450.
puxo
Junior

Odeslat příspěvekod MajsterJoe 8. 2. 2010 23:39

jj prave ze mi ty vsechny SMS hodil do konceptu.

TED MI TO HLASI ZE V TELEFONU NENI NAINSTALOVANA PODPORA ZPRAV.

Posledni uprava. Takze pres Ovi mi to hodil SMS do konceptu.
Pres PC Suite mi to nechce vzit SMS. Musim nainstalovat podporu, ale zase nemam certifikat. Takze si stim pohraju. Prosim zatim o odpoved na ten prevod zprav do nejakeho dokumentu, napr. excel. Diky
Nevidíš li ty ostatní, nevidí oni ani tebe -
MajsterJoe
MajsterJoe
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 9. 2. 2010 08:34

Lukke píše:Osobně mám nainstalováno JAZZ radio z OVI Suite, na E51 jsem používal internetové rádio co bylo v menu Média, ale na E52 ho jaksi nemůžu najít... Vidím jen klasické analogové rádio. Jinak - změň si operátora, nechápu, jak někdo může používat internet u T-Mobilu s těmi jejich omezeními, či platit 8 stovek za plnohodnotný internet...

Používám Mundu rádio, dá se upravit seznam na jejich webu. Rádio pouze přes wifi, jinak teče spousta dat.

Operátorovi jsem dal pápá včera. Je fakt, že jsou v poslední době zadarmo drahý.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod Ondra82 9. 2. 2010 08:37

Zdar, mam trošku problém. V pátek jsem přes Phoenix nainstaloval nový FW, a od té doby mi telefon trochu zlobí. Situace je následující: mám spuštěný hud. přehrávač (vestavěný, od Nokie) ale je pauznutý. Pokud mám v tuto chvíli hovor (příchozí či odchozí), po jeho ukončení se mi přehrávač automaticky spustí. Za další se mi přes OVI suit nechce kopírovat do přístroje hudba. Ovi player již s minulou verzí FW padal, ale OVI suite fungovalo. Včera jsem zkoušel oficiální cestou přeinstalovat FW, ale probém zůstává. Nemáte někdo tušení co s tím? Tel mám nebrandovaný (po ruční změně kodu, dříve O2). Do nového FW ale vše fungovalo bez problémů... Díky za náměty. Ondra
Ondra82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 9. 2. 2010 08:37

Nestává se vám, že když píšete do textového pole v Opera mobile, tak po přetečení textu na další řádek se předchozí text začne kopírovat za kurzor? Vím, že je to beta.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 9. 2. 2010 09:31

Tohle může být docela šikovný udělátko: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-diagnostics
Snad jim trojka nebude trvat dlouho.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod tvalusek 9. 2. 2010 10:13

Obávám se, že pokud by to chtěli udělat pro trojky, tak to udělají rovnou. Málokdy se stane, že by něco, co vyrobili napřed pro pětky, později převedli i pro trojky. To víte, musí se otravovat s takovými věcmi, jako je navigace prostřednictvím klávesnice, což u pětek nemusí - tam stačí namalovat obrázek a čekat, kam uživatel ťukne, žádný ukazatel myši, nic podobného ...
tvalusek
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 9. 2. 2010 10:21

Not compatible with S60 3rd Edition devices yet (coming soon).
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod tvalusek 9. 2. 2010 10:53

Jo - "soon" - jeden soon = jeden furt. Tohle slovíčko z duše nenáslyším, nenáčichám, nená... (doplňte si ostatní smyslové vjemy)
tvalusek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka