Nokia N900 živě: věcné dotazy, postřehy

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod swrt 6. 2. 2010 12:55

Včera jsem měl podobný problém. Měl sem vybitou baterii ve své N900 a připojil jí kabelem že si nakopíruju náké mp3 a pujdu ležet. Po připojení mi Win napsal, že připojení se nezdařilo. Tak jsem to opakoval. Znova. Pouze v položce Tento počítač bylo jako normálne K:N900. Ale nešlo nic změnit. Odinstaloval sem PC suite restart PC a najednou vše jelo bez problému
swrt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod swrt 6. 2. 2010 15:49

Když tedka tak procházím prvních pár ( asi 30) stránek tak se docela nasměju. Hodně lidí se doslova vztekalo, že to nemá mms a javu a podobný věci, ale někdo asi nepochopil podstatu maema, že?? Navíc, na tyhle "nedostatky" už jsou programy, takže co se vám nelíbí tedka?? Jen piště sem docela zvědavej
swrt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LampardFrank8 6. 2. 2010 16:17

LampardFrank8 píše:asi banální otázka, ale jak zjistim stav kreditu? zavoláním na twist info?

pls ? :)
LampardFrank8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P800 6. 2. 2010 19:23

Stav kreditu běžnými kódy - *104*# - u N900 zjistit nelze. Je obecně známá vlastnost, že nepodporuje SIM Toolkit. Na druhou stranu si nedokážu představit, mašinku jako N900, provozovat na předplacence. Pravda, SIM Toolkit není jen pro zjištění stavu kreditu..
GSM: Nokia N97 & N900
NTB: ACER Aspire 3103WLMi
PC: AMD Phenom 9650 Quad Core
CAR: Ford Mondeo Combi 2.0 TDDi (2002)
GPS: TomTom GO 740 LIVE w/ RDS-TMC Receiver
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kapr73 6. 2. 2010 19:51

Pravda, SIM toolkit totiz nema s kody *104*#, *101# apod. nic spolecneho - jedna se USSD kody. Funkce SIM toolkitu muze byt mj. odesilani techto kodu, ale telefon nemusi SIM toolkit podporovat, aby si s USSD kody poradil.
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod Cz_Leech 6. 2. 2010 21:46

Asi je to blbost ale jakej je rozdíl mezi N900 a N900 black ?? :D
Cz_Leech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 6. 2. 2010 22:17

žádná jiná než N900 black není (bohužel) ;)
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod LampardFrank8 6. 2. 2010 23:15

A jak se to teda zjistí?
LampardFrank8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod swrt 7. 2. 2010 11:21

Zavolej na infolinku. Je to otrava, ale nic jiného ti nezbyde. Navíc N900 s předplacenkou je podle mě jako auto bez motoru. K N900 je třeba pořádný datový tarif, aby si jí využil všude. A z mých zkušeností by to s předplacenkou bylo docela drahé. Teda nevím jak ted, od 15 let mam tarif na který sem se nechal nalákat od OSKARA :-) .
swrt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cz_Leech 7. 2. 2010 12:28

Mám paušál a internet v mobilu za 80,- na měsíc -můžu byt jak dlouho chci. Ale díky ..... :)
Cz_Leech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LampardFrank8 7. 2. 2010 15:49

No nějakej tarif bych možná využil, ale to spíš kvůli internetu, ale když je tam WiFi tak je to asi zbytečné...
LampardFrank8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 7. 2. 2010 18:33

swrt píše:Včera jsem měl podobný problém. Měl sem vybitou baterii ve své N900 a připojil jí kabelem že si nakopíruju náké mp3 a pujdu ležet. Po připojení mi Win napsal, že připojení se nezdařilo. Tak jsem to opakoval. Znova. Pouze v položce Tento počítač bylo jako normálne K:N900. Ale nešlo nic změnit. Odinstaloval sem PC suite restart PC a najednou vše jelo bez problému

a to jedeš úplně bez PC Suitu? to mně se totiž vůbce nepřipojí ke kompu
Samsung Galaxy S
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 8. 2. 2010 18:36

cus mam dalsi problem, nevite jak je delana konstrukce? telefon upadl na zem sice z pomerne male vysky, ale tedka dre na jedne strane a malinko se to hejbe,takze to edrzi uplne pevnw zavreny, myslite, ze by to necemu mohlo vadtit, nebo ze by se to casem mohlo treba urvat uplne?
Samsung Galaxy S
Mrazakkuba
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 8. 2. 2010 22:00

Mě už taky párkrát pořádně spadla a zatím drží slušně. Zeptám se spíš jinak: nějaké tipy, kde sehnat stylus?
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Mrazakkuba 8. 2. 2010 23:42

no tak jako jestli ho nechceš čornout z makety, což předpokládám, že ne =D , tak asi koupit v Nokii ne? a když ti spad, tak ta konstrukce je v pohodě, nebo ti taky dře na jedný straně?
Samsung Galaxy S
Mrazakkuba
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka