Nokia 5800 XpressMusic [diskuze] 20.4.2010 nový firmware

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 8. 2. 2010 21:51

ved ked ten kurzor potiahnes uplne hore tak to svieti a neblika.
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod nefir 8. 2. 2010 22:15

Jo, ale parkrat se mi stalo ze jsem potreboval rozsvitit baterku a samozrejme to zustalo jenom blbe blikat. Ale je to spis otazka zvyku. Jinak se to da pouzit temer stejne. Jenom jsem od Strobe cekal vic stroboskop :)
nefir
Junior

Odeslat příspěvekod mario13 8. 2. 2010 23:08

Este ja som mal davnejsie na 5800 nieco ako toto:

******light-torch
Len sa mi nezda, ze by tam bola aj ta morseovka, ale dalo sa zapnut biele aj cervene svetlo.
Naposledy upravil Kniter dne 8. 2. 2010 23:38, celkově upraveno 1
Důvod: prosim, nevkladat stranky, s warez forom
mario13
Junior

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 9. 2. 2010 00:15

Ja som mal tiez aplikaciu este kedysi kde bolo SOS, rozne farby, blikanie, svietenie a neviem este ake hluposti ktore som nevyuzival :)
Prepac, ale uz neviem nazov tej aplikacie.

Takze teraz mam ten Strobe kde potiahnem kurzor hore a svieti :D
Nic ine mi netreba.
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod matoo125 9. 2. 2010 09:20

vyreiesen pre buducnost ked vam nieco take nepojde na win 7 64 bit tak staci vam vlastnosti kompatibilita zaskrtnut a vybrat windows v akom to ma fungovat mne to pomohlo
matoo125
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 9. 2. 2010 16:45

v sms zprávách mám v odeslaných max.strop 20sms, nevíte čím to je? a jak nastavím aby se mi to počítalo normálně. tohle mi šlo i 6300
Z.A.D.R.V.O - Nokia 6300 > Nokia 5800 XM Blue
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 9. 2. 2010 17:21

V nastavení si nastav, kolik zpráv se má zobrazovat...jde tam až 999.
You´ll never drink alone.
powerball 4. 9. 2010 03:14
"a hza ctractbu dbu hu uvidin zbiva ty vike ti byka jrasj a" :D
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod lumix22 9. 2. 2010 18:42

Přemýšlím, že bych si v brzké době koupil tento mobil od Nokie. U nás ve třídě ho má jeden týpek. Včera jsme si ho vyzkoušel a příjemně mě překvapil. Dobře se ovládá, intuitivní menu, dobrá odezva (nebyl nijak pomalý), přístup na net přes wifi v pohodě, hudba perfektní, s DivX Playerem jdou přehrávat dobře i videa. GPS jsme bohužel nezkoušel. Podle mého názoru fajn přístroj. Obsahuje příslušenství i ten stojánek pro sledování videa co má 5530? Má v příslušenství i to DVD a pouzdro od Nokie? Doporučili by jste mi ho? Ještě by mě zajímalo, kde by se dal levně koupit přes e-shop? Díky ;-)
lumix22
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 9. 2. 2010 20:15

Dnes se už v balení stojánek ani pouzdro nedodává :grr:

Aspoň pro mn malá náplast, když jsem ho pořizoval za 9.500,- :D
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod lumix22 9. 2. 2010 20:24

No co se dá dělat. Myslíš, že se dá ten stojánek někde dokoupit? Kde se dá ten nový firmware, stáhnout a jak se pak instaluje? Nemám ted totiž Nokiu, takže nemám zkušenosti s jejími aktualizacemi atd. Co říkáš na tento eshop: http://www.cesky-mobil.cz/nokia-5800-xp ... -1557.html myslíš že je to šedý prodej/dovoz? Nechci si koupit mobil se kterým by pak byly problémy.
lumix22
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 9. 2. 2010 20:33

Šedivka - nebrat.

Nový FW se instaluje nejlépe přes PC. Nový FW třeba budeš mít v novém tlf, takže nemusíš nic stahovat. Já mám starý FW 21 a jsem spokojenej. Ještě nezamrz, tak proč natahovat novější, když nenabízí moc vylepšení ? Něco dokonce zhoršil 8-)

Pouzdro se dá koupit kolem 230,- tuším. Možná míň. Prohledej aukro ;-)
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod robuTEKK 9. 2. 2010 21:54

Ahoj. Mam hloupej dotaz na majitele tohoto telefonu. Jak je s to s GPS navigaci u tohodle kusu? Staci abych si koupil telefon a bude vse "zdarma" fungovat? Nebo se pri navigaci nejak pripojuje na internet? diky
robuTEKK
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 9. 2. 2010 21:57

Nemusíš se připojit :-) Deaktivuj A-GPS a pojedeš přes klasické GPS tedy jen satelity - A MÁŠ TO ZADARMO ! :-D
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod bubu2 9. 2. 2010 22:33

Zdravím. Už jsem z toho zoufalá, žádnou radu nemůžu už 2 dny najít, tak help pls. Problém - nejde mi použít telefon k NB jako bluetooth modem. Přitom internet v mobilu jde 3,5 G, když ho připojím přes USB kabel, tak také. Když propojím MT s NB přes bluetooth, tak můžu přenášet mezi nimi data. Jen ten internet přes BT nejde. Vůbec si nevím rady a hlavně to nechápu, když spolu komunikují, že to nejde. Nejhorší je, že to šlo :-( a nevím, co jsem po...Dík za každou radu.
bubu2
Junior

Odeslat příspěvekod lumix22 10. 2. 2010 00:53

Takže, radši si doplatit a koupit to někde, kde nemají telefony z šedého dovozu. Čili telefon bude stát něco přes 7tis. ;-)
lumix22
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka