N85 [diskuze] - nový firmware 30.101

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 26. 2. 2010 19:37

Ten, jehož konstrukce se ti víc líbí.
Sraz mobilmaniaků v Brně. Stavíte se? http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=28&t=1119954
A pak přišel iPhone.. Microsoft se s tím nedokázal vyrovnat, proto se několik let soustavně ztrapňuje
seterwohipikule
Pokročilý

Odeslat příspěvekod emajko159 27. 2. 2010 15:52

n85.
je novsi, rychlejsi...
ale zas n82 ma xenonovy blesk.
ku n85 zas dostanes 8GB kartu oproti 2GB pri N82.
A n85 ma aj fm vysielac.

vydana aktualizacia aj pre telefony od operatora!!!
ja som mal pred tym verziu 11. takze tu su zmeny ktore som zaregistroval po prechode na verziu 30.101
http://img96.imageshack.us/slideshow/we ... 00035y.jpg
okrem toho po zablokovani klavesnice sa hned vypne displej.
a pri java aplikaciach je mozne trvalo povolit pristupy (k internetu, gps, spravy...)
ale stale tam chybaju take zakladne veci ako napriklad otocenie displeja pre lavu ruku :-(
pridana aj aplikacia Mobile dictionary
Naposledy upravil Kniter dne 1. 3. 2010 20:10, celkově upraveno 1
Důvod: prispevky zlucene, edituj
emajko159
Junior

Odeslat příspěvekod jari 28. 2. 2010 18:28

Děkuju. Já si už nové mapy stáhnul, takže až vyjde podpora hlasové navigace i pro N85, tak ty mapy stáhnout ještě jednou? A kde přesně , prosím, zjistím, jestli vyšla podpora pro N85?
Hezký den
jari
Junior

Odeslat příspěvekod emajko159 28. 2. 2010 18:42

ak si registrovany v my nokia, tak predpokadam ze ti dojde sms.
no ak nechces cakat na sms, tak si to mozes hocikedy skontrolovat na http://www.nokia.sk/sluzby/ovi-mapy?t=n ... ca=OviMaps
emajko159
Junior

Odeslat příspěvekod jogr 28. 2. 2010 19:21

Čao, opravdu je ten vakl u eN85 tak strašnej? Už je to asi čtvrtej telefon,kterej padl při výběru. Přemýšlel jsem o nokii 5730, ale tu jsem z jistých důvodů (mmj. taky vakl) zavrhnul, E52 taky žádné nadšení, N79 by šla, ale můžu sehnat jen v bílé barvě a to je proti srsti :-D a když jsem natrefil na N85, tak má taky vakl a koukal jsem, že si na něj dost lidí stěžovalo. Tak jsem v koncích a nevím...
jogr
Junior

Odeslat příspěvekod jari 28. 2. 2010 19:32

Díky emajko, jsi rychlý na informace... :-)

Ještě jednu radu pro neznalého. Když zjistím, že byla vydána podpora pro můj telefon, tak než znova stáhnu mapy, mám ty moje stávající nějak vymazat, aby tam nebyly dvakrát nebo třikrát, nebo je nové stahování přepíše?
Naposledy upravil Kniter dne 1. 3. 2010 20:10, celkově upraveno 1
Důvod: prispevky zlucene, edituj
Hezký den
jari
Junior

Odeslat příspěvekod emajko159 1. 3. 2010 10:26

jari: tam nejde o mapy ale o cely program. nestaci ked si iba mapy vymazes a znova stiahnes. ty musis celu aplikaciu v mobile vymenit. na tej stranke co som napisal vyssie, si zvolis svoj telefon(ked tam uz bude) a staihnes si aplikaciu Ovi Maps. Tu si nainstalujes do telefonu a az potom si zaces stahovat mapy.
Ak si pred tym uz nejake mapy mal, tak predpokladam ze ti aj ostanu.
Zaciatkom marca by ta navigacia mala byt pristupna uz vsetkym ako som cital. takze onedlho by to tam uz malo byt.
jogr:robis zrejme tu istu chybu co som robil ja. preco pozeras iba na nokie?
co tak popozerat aj inam? napriklad vela samsungov je ovela lepsich ako nokia. tak isto ani sony ericsson nie je zly. ja mam pocit ze nokia zaspala dobu. tak isto aj konstrukcia je hrozna.
emajko159
Junior

Odeslat příspěvekod jogr 1. 3. 2010 13:18

emajko: do nokie se mi taky moc nechce, jenže ty funkce, které od mobilu očekávám a také aby to nestálo majland splňuje z 99ti procent nokie... při vyhledání tam padly dva samsungové a jeden SE, jinak samé nokie... asi skončim u n79 v barvě pro holky :mrgreen:
jogr
Junior

Odeslat příspěvekod emajko159 1. 3. 2010 16:58

ja som si vyberal medzi n79 a n85, ale nakoniec som si vybral 85ku. neviem ci si niekedy drzal n79 v ruke, ale zle sa stlacaju tie tlacitka ktore su nad numerickymi. skus niekedy zajst do nokie a kedze predpokladam ze 79ku uz nebudu mat vystavenu, tak ich popros ci ti ju daju do ruky na vyskusanie.
inak je co sa tyka funkcii 79 a 85 to iste myslim.
emajko159
Junior

Odeslat příspěvekod pikulinto 9. 3. 2010 16:22

Zdravím. Při posledním zamrznutí telefonu a jeho opětovném restartu došlo k velikému spomalení reakcí. Nepomohl ani tovární reset ani přehrání FW. Telefon se nedá takto skoro vůbec ovládat. Ale nikde jsem nic na opravu nenašel. Nemá někdo s tímto skušenost?
Naposledy upravil Fíla dne 9. 3. 2010 19:06, celkově upraveno 2
Důvod: příspěvek sloučen s již existující diskuzí
pikulinto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 3. 2010 18:15

Zkus trojhmat, nebo přehrát firmware
Sraz mobilmaniaků v Brně. Stavíte se? http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=28&t=1119954
A pak přišel iPhone.. Microsoft se s tím nedokázal vyrovnat, proto se několik let soustavně ztrapňuje
seterwohipikule
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pikulinto 10. 3. 2010 11:11

FW jsem už přehrál ale nepomohlo to, ale kupodivu trojhmat pomohl ale až na druhý pokus, prvně to bylo taky neúspěšné, hlavně ale že to již funguje. Dík
pikulinto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jari 23. 3. 2010 19:29

Emajko, je už to navádění na N85? U šedých znázorněných mobilů vypsaná není a po rozkliknutí - najdete v části Mapy Podpora - tam z roletky vybrat jde, ale nevím, jestli jsou to jen mapy nebo i s tím novým programem. Dík...
Hezký den
jari
Junior

Odeslat příspěvekod emajko159 23. 3. 2010 22:25

som im pisal a oni mi odpovedali:
My Nokia píše:na našej zakazníckej linke máme informáciu, že v priebehu roka 2010 by mali podporovať doživotnú bezplatnú licenciu na navigáciu všetky staršie modely triedy N a E + niektoré modely telefónov s operačným systémom Nokia S40 so vstavaným GPS modulom. Presný dátum uvoľnenia licencie pre jedinotlivé modely však nebol stanovený. Odporúčam Vám pravidelne si preverovať dostupnosť doživotnej navigácie na stránke http://www.nokia.com/maps
Cena licencie na navigáciu na 1 rok z 50 Euro klesla na 10 Euro. Z neoficiálnych zdrojov však mám, že asi nebude dostupná pre staršie modely telefónov. Dúfajme, že je to len žart.
emajko159
Junior

Odeslat příspěvekod jari 9. 4. 2010 07:05

Tak jsem objevil v seznamu podporovanych telefonu i N86. Nevite,jestli se to bude vztahovat i na N85-ku? Dekuji
Hezký den
jari
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka