Nokia 5230: levný dotyk

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PelkoEnkeli 11. 3. 2010 23:29

jde to všechno i na 5230 nebo to musím nějak hledat?
PelkoEnkeli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 11. 3. 2010 23:35

Vyber si zo zoznamu co chces a potom si pozri na stranke tej aplikacie, ci je komaptibilna - s60 5th. A pojde aj (java) Aplikacie cisto na S60 5th to maju napisane v nazve v zozname. Tie co nemaju mozu byt niektore kompatibilne.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Nokia N97 mini+8GB
T♥MOBILE + MI 2+2GB
Zoznam aplikácií pre nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Moderátor

Odeslat příspěvekod tomhrusk 12. 3. 2010 12:57

Ahoj, tak jsem dalším spokojeným majitelem 5230 :-). Teďka prosbička:
1.) Když se v nastavení změní psímo, změní se velikost ikonek v menu, tj. jejich počet, když dám malé, počet a velikost ikon je stená jako u normální.
2. Dá se nějak nastavit spořič - jde mi o hodiny, nechce se mi pořád odemykata zamykat...
3. Jak upravit pohotovostní display - kalendář, poznámky apod - jako třeba u 6300

Díky moc a "patlání obrazovky" ZDAR, ZDAR, ZDAR :-D
tomhrusk
Junior

Odeslat příspěvekod PelkoEnkeli 12. 3. 2010 16:34

Super, díky. Ještě mám otázku: když to tam chci natlačit, jak nebo do jaké složky na pamět'ovce a pak, když to nainstaluju, kde by to mělo být, abych to mohla spustit?
PelkoEnkeli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 3. 2010 16:38

PelkoEnkeli: zapamatuj si jen, kam to dáváš, je to jedno, kam to dáš. Přes správce na to klikneš a nainstaluješ, bude to v Aplikacích, nečekaně...
Sraz mobilmaniaků v Brně. Stavíte se? http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=28&t=1119954
A pak přišel iPhone.. Microsoft se s tím nedokázal vyrovnat, proto se několik let soustavně ztrapňuje
seterwohipikule
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pucicek 13. 3. 2010 23:25

Jak nastavit v mé Nokia 5230, aby každou půl hodinku kontrolovalo e-mail schránku, a vždy když nějaký e-mail přibyde tak to zazvoní jako zpráva? Používal sem to na Sony Ericsson W910i.
O2 Zero a 150 Kč Internet v mobilu. A předplacenou kartu O2 NA!VíC tarif NA!HLAS. (Ze zahraničních karet Vodafone Deutschland CallYa) A telefon Nokia 5230 a Sony Ericsson V630i.
pucicek
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 3. 2010 01:02

pucicek: spravy/volby/nastavenia/email/schranky/schranka/automaticky vyber /hlasenie mailov daj na neaktivne, vyber mailov aktivuj a zvol dni hodiny a interval vyberu. A pre druhy raz mozes hladat aj tu http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 5#p7020165
T♥MOBILE + MI 2+2GB
Zoznam aplikácií pre nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Moderátor

Odeslat příspěvekod roland76 14. 3. 2010 09:04

Cauko mam prvy mob z OS.Navigaciu sa mi nedary spustit vypisuje ´´pristup k obchodu vyzaduje int. pripojenie.Stale mi pise ze mam verziu 3,01 aj ked som stahoval 3,03.Poradili by ste ako nainstalovat novu verziu SW .Musim sinchronizovat so sluzbou ovi?DIK
roland76
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 3. 2010 12:57

Tu stiahni cez pocitac 3.03.
vyber svoj telefon a v tretom okne klikni na download with pc.
Skopiruj instalacku na kartu a v telefone na nu klikni. Preinstaluje sa ta stara. Potom len potvrdis.
T♥MOBILE + MI 2+2GB
Kniter
Moderátor

Odeslat příspěvekod MSwamp 14. 3. 2010 13:49

Dotaz k navigaci:
je to opravdu tak hrozné jako píše Ivii v diskusi pod recenzí na Nokii 5230 pod článkem na mobilmanii?
http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-5230-maximum-za-smesny-peniz-test/sc-3-a-1124640/default.aspx

Zmiňovaný příspěvek:
Ivii píše
Teď si ji koupila sestřenice tak sem se honem juchal do ní hodit navigaci a jít otestovat co umí. Stahl jsem suite, naintaloval navigaci zdarma. Potom jsem stahoval mapy aby navigace mohla fungovat i bez připojení na net. Tady se stahovalo asi 200MB dat a na připojení 10Mbit(1,3MB)/s mi to trvalo zhruba 3 hodiny... Nokia má asi pomalé servery nebo má o navigaci zájem opravdu obrovské množství lidí. Dobrá. Vše nainstalováno, spouštím navigaci, vypadá pěkně. Ukáže se mi Praha. Zajedu-li někde jinde nebo oddálím pohled trvá telefonu asi minutu než zobrazí cesty, města a další. Dobře, řeknu si, zkusím navigovat. Otevřu vyhledávání, zadávám Olomouc po písmenku. Telefon opět zpomaleně reaguje a trvá 30s než mi nabídne nějaké možnosti. Až jsem se konečně dopídil k zadání města tak vyhledávání vůbec nezačalo, najela pouze mapa na pozici Olomouce(asi) ale město vůbec nezobrazila. Kašlu na to, vypnu to. Dám konec a navigace zůstává vesele spuštěna. Otevírám správce úloh a dávám ukončit aplikaci. Nic. Asi po minutě se aplikace zavřela. Jestli se vám líbí takováto navigace a telefon si kvůli ní koupíte, tak vám přeji pevné nervy.
Chceš-li být hodinu šťastný - opij se.
Chceš-li být celý večer šťastný - jdi tančit.
Chceš-li být tři dny šťastný - ožeň se.
Chceš-li být týden šťastný - poraž vepře.
MSwamp
Junior

Odeslat příspěvekod jindrus 14. 3. 2010 17:04

nevim jak je to s offline navigaci ale online funguje rychle a spolehlive
jindrus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinsip 14. 3. 2010 17:14

Pokud máš internet, tak neřešíš. Já na 3,2" mobilu net jenom za trest
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod Ka.cz 15. 3. 2010 17:28

Mně i offline navigace funguje zcela bez problémů a rozhodně to nevypadá jak výše kdosi popisoval. Normálně to funguje úplně stejně jak normální navigace od TomTomu třeba.
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 16. 3. 2010 11:51

U mě funguje také naprosto skvěle a rozhodně žádné tam uváděné chyby a pomalost se neoběvují 8-) Možná ´bude chyba v uživateli :mrgreen:
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 16. 3. 2010 14:27

Navigaci jsem použil několikrát a vše naprosto v pohodě :!:
Bobolit79
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka