Caddy píše:jojo, mne proste symbianovky jdou, S40 nikoliv...zkouseno na 6300, 6600f a mozna jeste nejakych...
Tak to mám potvrzené - změna product code přes NSS opravdu Nokie ze série 40 nedecustomizuje. To je teda podraz...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz
Caddy píše:jojo, mne proste symbianovky jdou, S40 nikoliv...zkouseno na 6300, 6600f a mozna jeste nejakych...

Fíla píše:carreaum17: 7020 má šestou edici, avšak okleštěnou o některé funkce, např. aktivní pohotovostní režim. Přehled Nokií dle jednotlivých edicí najdeš zde.
![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
Už to vidím i ve specifikaci, že APR má. Holt člověk poznává stále něco nového. 
zlatá to značka, díky za vysvětlení chlapi 
![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
Majkl vP. píše:Já si tu fakt povídám sám se sebou, to je super.
Na tohle už by ale někdo zareagovat mohl: Jakou máte zkušenost s aktualizací přes NSU při změně product code přes NSS? Já jsem takhle pár S-čtyřicítek chtěl decustomizovat (všechno to byly 5310, 6300 a 6500) a ani u jedné se mi to nepovedlo.Teď znovu; měnil jsem PC u 6500c od O2, abych měl čistou verzi, zaktualizoval z 4.47 na 9.48 a po zapnutí mě pozdravily bublinky.
Takže operaci s Phoenixem se stejně nevyhnu...

Čekal jsem, že to Nokii bude trvat déle, ale na přepracované verzi šlape už 6303i
Už by to chtělo i dotykové čtyřicítky!Uživatelé procházející toto fórum: jackoneill, LiberaleMiguel, marco_pollo, scuba, sellenen a 12 návštevníků