Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz
. Teďka prosbička:
Teď si ji koupila sestřenice tak sem se honem juchal do ní hodit navigaci a jít otestovat co umí. Stahl jsem suite, naintaloval navigaci zdarma. Potom jsem stahoval mapy aby navigace mohla fungovat i bez připojení na net. Tady se stahovalo asi 200MB dat a na připojení 10Mbit(1,3MB)/s mi to trvalo zhruba 3 hodiny... Nokia má asi pomalé servery nebo má o navigaci zájem opravdu obrovské množství lidí. Dobrá. Vše nainstalováno, spouštím navigaci, vypadá pěkně. Ukáže se mi Praha. Zajedu-li někde jinde nebo oddálím pohled trvá telefonu asi minutu než zobrazí cesty, města a další. Dobře, řeknu si, zkusím navigovat. Otevřu vyhledávání, zadávám Olomouc po písmenku. Telefon opět zpomaleně reaguje a trvá 30s než mi nabídne nějaké možnosti. Až jsem se konečně dopídil k zadání města tak vyhledávání vůbec nezačalo, najela pouze mapa na pozici Olomouce(asi) ale město vůbec nezobrazila. Kašlu na to, vypnu to. Dám konec a navigace zůstává vesele spuštěna. Otevírám správce úloh a dávám ukončit aplikaci. Nic. Asi po minutě se aplikace zavřela. Jestli se vám líbí takováto navigace a telefon si kvůli ní koupíte, tak vám přeji pevné nervy.
Možná ´bude chyba v uživateli 
Uživatelé procházející toto fórum: Lukasisko, marco_pollo, messner, Nould, scuba, sellenen a 16 návštevníků