Nokia 5800 XpressMusic [diskuze] 20.4.2010 nový firmware

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pcwifi 9. 3. 2010 19:45

jste me uplne neprimo "odkopali" do E52 :D asi po ni sahnu pujde li to,dotykac s velkou vydrzi az nekdy priiiste...
Toshiba L40-18W,Intel T2370,2GB RAM,200GB HDD,15,4",DVDRW,Win 7, Nokia 6720c,4GB,TM Kredit II 1000HIT,PortaPro,Nokia BH-214. Stolni : Phenom II x3 720,2GB RAM,300+750GB HDD,DVDRW,GTS250,Fortron 450W, Win7 CZ,FJS 24" FullHD,Sencor SHC-SP110
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 9. 3. 2010 19:51

Chceš odkopat od E52 zase pryč? :lol:
dejv
mobil: 2x E52 fw 034.001. blog: dejvidek.blog.mobilmania.cz. Nepište mi SZ o firmware, pokud to je vaše jediná činnost zde na fóru!
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod pcwifi 9. 3. 2010 20:05

:-P to uz se nepodari,i protoze kamos E52 ma a zatim na ni nenadava...uvidime no...
Toshiba L40-18W,Intel T2370,2GB RAM,200GB HDD,15,4",DVDRW,Win 7, Nokia 6720c,4GB,TM Kredit II 1000HIT,PortaPro,Nokia BH-214. Stolni : Phenom II x3 720,2GB RAM,300+750GB HDD,DVDRW,GTS250,Fortron 450W, Win7 CZ,FJS 24" FullHD,Sencor SHC-SP110
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod j.a.n.a 10. 3. 2010 01:26

j.a.n.a píše:...
Vzala jsem seznam ze starýho telefonu a přes pc suite jej nacpala do novýho. Pro nově příchozí SMS i hovory funguje krásně.

JENŽE nedokáže označit "staré" sms, tj. ty před přidáním kontaktů, jménem odesílatele... Jakoby byly od neznámého kontaktu. Hloupá nokia to udělala vpodstatě ihned po vložení kontaktu; všechny starší SMS hned "přejmenovala". Tady mě u těch starších sms jen nabízí uložit číslo jako kontakt. Chjo.

edit... tak se zdá že je to stará bolístka symbianových nokií... http://www.allaboutsymbian.com/forum/sh ... hp?t=56933 :hm

tak pokud by to tu ještě někoho zajímalo... náhodou jsem zjistila, že po nedávným updatu PC suite se mi staré smsky (ze starého mobilu) kopírujou i se jménem kontaktu!!! :tleskani takže vyřešeno... sláva hurá. pokud je někdo staromilec jako já a chce si ze starého telefonu přenést "srdeční" smsky, už je jde identifikovat i pomocí jména kontaktu, stačí aby bylo číslo v seznamu a pak jen přetáhnout soubor SMS zprávy do telefonu.
j.a.n.a
Junior

Odeslat příspěvekod matoo125 10. 3. 2010 16:14

caute mam taky problem ked si nastavim budik an opakovanuie tak mi zvoni vzdy o 4minuty neskor neviem cim to je neviem si to vysvetli proste aj som ho vymazal a dal znoa a to iste myslel som si ze ho nechtiac vypinam ale to nie mam nastavenych viacero budikov naraz a rob to problem nevie te co stym
matoo125
Junior

Odeslat příspěvekod TommyTS 10. 3. 2010 16:32

matoo125: přeinstaluj FW na novou verzi.
EIN WEG, EIN ZIEL, EIN MOTIV!
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod matoo125 10. 3. 2010 23:09

mam najnovsiu aka tam ide to jeto co ma hneva predtym to fungovalo ok asi pouzujem externu aplikaciu aj ked buiik mi sam o sebe staci nokia ale ked vidim zeto nejde inak lebo ked dam len na den je to v pohode ale ked dam na dlhsie uz jezle
matoo125
Junior

Odeslat příspěvekod veesa 11. 3. 2010 19:14

zdravíčko. moc se v tom telefonu nevyznám, a tak vás poprosim o radu. můj telefon hraje z repráků pěkně a hlasitě, ale hlasitost při přehrávání sluchátek moc velká neni. zkoušel jsem si hrát s equalizérem a tak, ale nemůžu přijít na to, abych to našteloval tak, aby to trhalo uši. HLUČNOST a ROZŠÍŘENÍ STEREA v nastavení taky vůbec nepomohlo. všude čtu spokojenost, co se hlasitosti týče. buď jsem asi hluchej, nebo mi to prostě nestačí. když bude někdo vědět, jak na to zvýšení hlasitosti, tak budu rád. dík
veesa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod veesa 12. 3. 2010 10:17

šáde, no. jako všechny moje mp3playery hrály vdycky hlasitějc v kombinaci se sluchátkama, který sem zkusil propojit s 5800. tak nic no...
veesa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TommyTS 12. 3. 2010 10:52

Zajimalo by me, co povazujes za dostatecne vysokou hlasitost... 5800 ma hodne kvalitni a hlasity vystup. Zalezi taky na kvalite nahravky a sluchatkach.
Ja pouzivam sluchatka AKG K324P a nemuzu si stezovat. Zvuk je kvalitni nezkresleny a dostatecne hlasity.
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod veesa 12. 3. 2010 11:50

TommyTS : asi takovou, která prostě trhá uši :) ...neřikám, že ten sound je bídnej - z repráků to hraje fakt hezky, i do těch sluchátek je ta kvalita příjemná, ale je to prostě potichu. když jedu metrem, tak prostě nechci slyšet nějaký podělaný kydy okolo:) ...a ten telefon to prostě nepřehlučí. na domácí poslech ta hlasitost stačí, ale doma teda hudbu z founu fakt neposlouchám. ten problém se dost řeší i na zahraničních fórech, co jsem koukal. zkusil jsem teď i jinej player (LCG - JUKEBOX) a hlasitější to nebylo. i ty dodávaný nokiácký sluchátka dokážou vytáhnout pořádnou hlasitost na mp3 playeru sandisk sansa i jinejch empétrojkách. asi nezbyde nic jinýho než upravit mp3 fajlům hlasitost v kompu ještě před nahránim do founu, ale to zas zkurví tu kvalitu.

TommyTS : jinak kvalita nahrávky je v cajku... bitrate minimálně těch 192kbit nebo vbr a z dobrejch zdrojů, takže v tom problém neni. ani ve sluchátkách....je v tom founu...akorát kde? software? těžko říct...jak už jsem psal, nevyznám se těch telefonech moc. jinak dík aspoň za odezvu.
Naposledy upravil Fíla dne 12. 3. 2010 12:48, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
veesa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TommyTS 12. 3. 2010 12:46

Jake použivaš sluchátka? Pecky, špunty, otevřené, uzavřené?
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod pcwifi 12. 3. 2010 13:01

nepouzivate nekdo Nokia BH-214 BT music redukci kdyz uz se tady propira Music mobil Nokia ? Velmi dobra vec podle mne ale vydrz max 5hodin,chtelo by to neco vykonnejsiho...
pcwifi
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 12. 3. 2010 13:40

veesa píše:TommyTS : asi takovou, která prostě trhá uši :) ...neřikám, že ten sound je bídnej - z repráků to hraje fakt hezky, i do těch sluchátek je ta kvalita příjemná, ale je to prostě potichu. když jedu metrem, tak prostě nechci slyšet nějaký podělaný kydy okolo:) ...a ten telefon to prostě nepřehlučí. na domácí poslech ta hlasitost stačí, ale doma teda hudbu z founu fakt neposlouchám. ten problém se dost řeší i na zahraničních fórech, co jsem koukal. zkusil jsem teď i jinej player (LCG - JUKEBOX) a hlasitější to nebylo. i ty dodávaný nokiácký sluchátka dokážou vytáhnout pořádnou hlasitost na mp3 playeru sandisk sansa i jinejch empétrojkách. asi nezbyde nic jinýho než upravit mp3 fajlům hlasitost v kompu ještě před nahránim do founu, ale to zas zkurví tu kvalitu.

TommyTS : jinak kvalita nahrávky je v cajku... bitrate minimálně těch 192kbit nebo vbr a z dobrejch zdrojů, takže v tom problém neni. ani ve sluchátkách....je v tom founu...akorát kde? software? těžko říct...jak už jsem psal, nevyznám se těch telefonech moc. jinak dík aspoň za odezvu.

Pokud tě ruší okolní zvuky, tak si kup špuntové sluchátka. Co jsi měl předtím za přehrávače? Asi žádné kvalitní, popř. zančkové co? Protože kvalitnější výrobci nepouští do sluchátek takový výkon, protože je na to tuším norma nebo něco podobného, prostě značkové playery mají většinou menší výkon než neznačkové.
Don't drink & drive!
Prodám dřevěné želízko, vyrobené z plastu. Zn. spěchá!!!
You´ll never drink alone.
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 12. 3. 2010 16:08

S in-ear sluchatkama neni potreba velka hlasitost, to staci max. polovina toho, co nokia nabizi, vyssi uz je zdravi nebezpecna :-D
zalezi jeste na impedanci teda.
impossible is nothing
Mobil-man
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka