asi po ni sahnu pujde li to,dotykac s velkou vydrzi az nekdy priiiste...Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz
asi po ni sahnu pujde li to,dotykac s velkou vydrzi az nekdy priiiste...
to uz se nepodari,i protoze kamos E52 ma a zatim na ni nenadava...uvidime no...j.a.n.a píše:...
Vzala jsem seznam ze starýho telefonu a přes pc suite jej nacpala do novýho. Pro nově příchozí SMS i hovory funguje krásně.
JENŽE nedokáže označit "staré" sms, tj. ty před přidáním kontaktů, jménem odesílatele... Jakoby byly od neznámého kontaktu. Hloupá nokia to udělala vpodstatě ihned po vložení kontaktu; všechny starší SMS hned "přejmenovala". Tady mě u těch starších sms jen nabízí uložit číslo jako kontakt. Chjo.
edit... tak se zdá že je to stará bolístka symbianových nokií... http://www.allaboutsymbian.com/forum/sh ... hp?t=56933![]()
takže vyřešeno... sláva hurá. pokud je někdo staromilec jako já a chce si ze starého telefonu přenést "srdeční" smsky, už je jde identifikovat i pomocí jména kontaktu, stačí aby bylo číslo v seznamu a pak jen přetáhnout soubor SMS zprávy do telefonu.
...neřikám, že ten sound je bídnej - z repráků to hraje fakt hezky, i do těch sluchátek je ta kvalita příjemná, ale je to prostě potichu. když jedu metrem, tak prostě nechci slyšet nějaký podělaný kydy okolo:) ...a ten telefon to prostě nepřehlučí. na domácí poslech ta hlasitost stačí, ale doma teda hudbu z founu fakt neposlouchám. ten problém se dost řeší i na zahraničních fórech, co jsem koukal. zkusil jsem teď i jinej player (LCG - JUKEBOX) a hlasitější to nebylo. i ty dodávaný nokiácký sluchátka dokážou vytáhnout pořádnou hlasitost na mp3 playeru sandisk sansa i jinejch empétrojkách. asi nezbyde nic jinýho než upravit mp3 fajlům hlasitost v kompu ještě před nahránim do founu, ale to zas zkurví tu kvalitu.veesa píše:TommyTS : asi takovou, která prostě trhá uši...neřikám, že ten sound je bídnej - z repráků to hraje fakt hezky, i do těch sluchátek je ta kvalita příjemná, ale je to prostě potichu. když jedu metrem, tak prostě nechci slyšet nějaký podělaný kydy okolo:) ...a ten telefon to prostě nepřehlučí. na domácí poslech ta hlasitost stačí, ale doma teda hudbu z founu fakt neposlouchám. ten problém se dost řeší i na zahraničních fórech, co jsem koukal. zkusil jsem teď i jinej player (LCG - JUKEBOX) a hlasitější to nebylo. i ty dodávaný nokiácký sluchátka dokážou vytáhnout pořádnou hlasitost na mp3 playeru sandisk sansa i jinejch empétrojkách. asi nezbyde nic jinýho než upravit mp3 fajlům hlasitost v kompu ještě před nahránim do founu, ale to zas zkurví tu kvalitu.
TommyTS : jinak kvalita nahrávky je v cajku... bitrate minimálně těch 192kbit nebo vbr a z dobrejch zdrojů, takže v tom problém neni. ani ve sluchátkách....je v tom founu...akorát kde? software? těžko říct...jak už jsem psal, nevyznám se těch telefonech moc. jinak dík aspoň za odezvu.
Uživatelé procházející toto fórum: Lukasisko, marco_pollo, messner, Nould, scuba, sellenen a 16 návštevníků