Nokia E52 - nový firmware 051.018 ke stažení (Phoenix only!)

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavek.1 12. 3. 2010 00:13

Ahoj chlapci, jde nějak změnit u E52 tón pro hlášení slabé beterie...?
Moc dík. :-)
pavek.1
Junior

Odeslat příspěvekod brdic 12. 3. 2010 00:21

tak jsem tam zkusil nahrát jiné video a jede to. Chyba bude tedy ve videu.
brdic
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 12. 3. 2010 00:27

pavek.1:
no ten zvuk na slabu bateriu je v Z:/system/sounds/simple/alarm.rng
ako zmenit subory patchom skus pozret tu: I ked ide o inu zmenu zvuku.
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=13&t=1100548
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=15&t=1045608
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Nokia N97 mini+8GB
T♥MOBILE + MI 2+2GB
Zoznam aplikácií pre nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Moderátor

Odeslat příspěvekod Majkl 12. 3. 2010 00:29

pavek.1 píše:Ahoj chlapci, jde nějak změnit u E52 tón pro hlášení slabé beterie...?
Moc dík. :-)

Zkusil bych to přímo v audio-motivech - je to sekce v nastavení Motivů.
Anonym #1: „…ale neměl jsem odvahu mu na to šahat.“
Anonym #2: „Delimu na to šahat můžeš. Prý mu to nevadí.“
Majkl
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 12. 3. 2010 08:18

brdic píše:tak jsem tam zkusil nahrát jiné video a jede to. Chyba bude tedy ve videu.

Mám podezření na to, že kodek neumí přehrát zvuk ve variable bitrate. Ještě jsem to nezkoušel, ale chystám se na to. Oddělit zvuk, přesamplovat do pevný bitrate a zpátky spojit.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod Babik78 12. 3. 2010 09:34

Vrátím se k tématu zobrazovaní podsložek (štítků) v emailu přes IMAP. Konečně se mi podařilo docílit nastavení zobrazení emailu jak to měla E51. Paradoxně to není možné přes volbu tlačítka email, ale musíte si nastavit V Ovládací panely - nastavení - obecné - přizpůsobení - pohotovostní režím - klávesové zkratky - aplikace - a tady si najdete jméno vaší schránky. Pak už se po stisknutí klávesy objeví zobrazení emailu podobné jako měla E51. Pokud se to někomu podaří dostat pod klávesu email, tak to sem napište. Jedinou vadu, kterou jsem zjistil je, že mě nefunguje aktualizace a musím do klasického klienta.
Babik78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šampi 12. 3. 2010 11:37

Zdravim, párkrát se mi stalo po připojení nabíječky nebo kabelu k PC, že se mi změní motiv a nebo jenom smaže pozadí. Nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Motiv používám Touch Zen (Ovi) by t7.
šampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 12. 3. 2010 11:49

Nezkoušel někdo použít E52 jako modem přes BT na OS Linux? Občas by se mi hodilo připojení noťase tam, kde žádní síť není.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 12. 3. 2010 11:54

Abych pravdu řekl, bluetooth používám jen na poslech muziky přes autorádio. K noťasu se připojuju přes wi-fi. A Linux? To už vůbec :lol:
dejv
mobil: 2x E52 fw 051.018. blog: dejvidek.blog.mobilmania.cz. Nepište mi SZ o firmware, pokud to je vaše jediná činnost zde na fóru!
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod ego42 12. 3. 2010 12:17

šampi píše:Zdravim, párkrát se mi stalo po připojení nabíječky nebo kabelu k PC, že se mi změní motiv a nebo jenom smaže pozadí. Nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Motiv používám Touch Zen (Ovi) by t7.

Protože máš ten motiv/pozadí na paměťové kartě, která se při připojení k PC v režimu mass storage stane pro telefon nedostupnou. Pokud ti to vadí, budeš si to muset nahrát do interní paměti a použít z ní.
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod šampi 12. 3. 2010 12:26

ego42:
Díky za info. Hodim to do interní paměti a bude klid. Nebaví mi to pořád měnit zpět :)
šampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slawall 12. 3. 2010 13:42

Slawall píše:Nainstlaoval jsem si QIP PDA, jenže mi nejde spustit, už jsem to i přeinstaloval, po kliknutí na ikonu se zobrazí Startuje se QIP PDA. Nevíte co s tím?

Up.
You´ll never drink alone.
powerball 4. 9. 2010 03:14
"a hza ctractbu dbu hu uvidin zbiva ty vike ti byka jrasj a" :D
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 12. 3. 2010 14:16

2Slawall: Stáhni si starší verzi, build 2015. Teď sem to nahodil a dělá mi to to samé, letí to z telefonu pryč. Používám Fring a Skype.
dejv
PS. Up příště ihned smažu, to jen pro informaci.
mobil: 2x E52 fw 051.018. blog: dejvidek.blog.mobilmania.cz. Nepište mi SZ o firmware, pokud to je vaše jediná činnost zde na fóru!
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 12. 3. 2010 14:31

dejvidek píše:Abych pravdu řekl, bluetooth používám jen na poslech muziky přes autorádio. K noťasu se připojuju přes wi-fi. A Linux? To už vůbec :lol:
dejv

Přes wifi? To by vůbec nebylo špatný. Jenom netuším, jak z telefonu udělám router. S Linuxem si už poradím.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 12. 3. 2010 14:47

Už jsem to našel. Joiku. Vypadá to dobře. Možná dostanou i těch 7 éček za Premium. Jo a Linux jsem připojil bez potíží.
JirkaCV555
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka