Nokia E52 - obecná diskuze

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 15. 3. 2010 14:31

vincenzox píše:Zdravim, mám problém s velikostí fontu písma. V telefonu jsem měl nastavenou velikost na střední, jednou jsem ho po dlouhé době restartoval a velikost se změnila na tak malou, že jde sotva přečíst. Ať dám v nastavení jakoukoliv ze 3 velikostí, tak se písmo nezmění ani po restartování přístroje. Díky za rady.

Kancelář a font magnifier, tak to dej na 100%.
Don't drink & drive!
Prodám dřevěné želízko, vyrobené z plastu. Zn. spěchá!!!
You´ll never drink alone.
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod saput 15. 3. 2010 16:30

mart22 píše:tuhle hlášku vidim poprve. možná je třeba installserver, certifikace třeba nestačí.
Jinak co je tajného na tom patchi blokujícím přenosy?

Sorry, ale co je to installserver?
saput
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 15. 3. 2010 17:46

saput píše:Ahoj,nedaří se mi nainstalovat ten vychvalovaný PhoneTorch.Mám ho ocertifikovany,instalace začne probíhat normálně,ale po chvilce mi vyjede,že "Požadovaný přístup aplikace není zajištěn", nevíte někdo plís co s tím, nebo co to znamená?Díky všem...

A mas certifikat od OPDA? Pac certifikaty z jinych zdroju obcas nedisponuji vsemi 17-ti potrebnymi capabilities...

@mart22: patchnuty installserver (ktery se nahrava naporad do sys/bin) je pouze pro telefony do FP1 vcetne, u novejsich uz je potreba to resit installserver patchem do RomPatcheru, pac jine reseni "naporad" krome nahrani cookovaneho firmwaru neni.
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod saput 16. 3. 2010 10:00

Sice tomu moc nerozumim (17 capabilities apod.), ale můžu říct ANO - certifikat mam OPDA, a moc bysem chtěl svítit diodou a nejde to,poradte mi prosím... Ona ta instalace začne probíhat regulérně jako každá jiná, 2x to porvrdím, pak začne něco instalovat a pak to vyhodí tu hlášku "Požadovaný přístup aplikace není zajištěn" a skončí...
Naposledy upravil Kniter dne 16. 3. 2010 10:26, celkově upraveno 1
Důvod: Necituj predchadzajuci prispevok
saput
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 16. 3. 2010 17:14

Nové finální verze Opery jsou venku: http://www.mobilmania.cz/clanky/opera-m ... fault.aspx
:-]
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod Invoker 16. 3. 2010 21:11

Zdravicko..nekde hluboko pod carou se tady nekdo zminoval o tom ze se mu ozve ton jakoze dostal SMS ale pritom se zadna neobjevi..pridavam svoji zkusenost s timto problemem a potvrdili ho i 3 moji znami co jej vlastni u ruznych operatoru a ten samy problem..je tu jeste nekdo takovy ?? A pripadne reseni ?? Diky
Life on the wire..
Invoker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ppfox 16. 3. 2010 21:36

Ahoj, jsem tu poprvé, tak mě prosím nekamenujte :nenapadne mám následující problém s E52 : mám v aktivním režimu zaškrtnuté položky z kalendáře (schůzky, úkoly...) ale asi 2x se mi stalo, že se mi přestaly zobrazovat - zkoušel jsem přepínat režimy + vypnou/zapnout a pak to zase nějak naskočilo, nicméně teď už to mám pryč 3 dny a nevím co s tím...? FW jsem měl origo 021.013 - dnes jsem si přes ovi stáhnul 22.009 a ...nic - pořád to tam není. Díky za jakoukoliv radu :oboze
ppfox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 16. 3. 2010 22:39

Nazdar ludia, mam e52 cca tyden vsetko ok az na malickost

v kalendari ako nastavim aby sa mi nejaka udalost opakovala mesacne napriklad rok???

v 6120c sa dalo nastavit opakovanie ale v e52 nic take nemam

dakujem

ppfox
v nastaveniach kukni je tam neco v style co sa ma zobrazovat na "ploche" a mozno to mas poodskrkavane
Slovensko x Cesko 3 x 2
Slovenskooooooooo!!!!!!
Kimi is the best
.......nebojte sa nalepky.......
P5E = Maximus Formula :)) [i]roman63[/i] neber to vazne !!!

R.I.P cervene forum.zive :((
glider
Junior

Odeslat příspěvekod zefl 17. 3. 2010 01:41

Zdravim mam dotaz, nevite nekdo jak otocit navigaci v telefonu o 180° u vseho jineho mi funguje otaceni v pohode jen ta navigace nejde. :-\
život je boj, nejsem bačkora sem dřevák
zefl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 17. 3. 2010 10:08

2zefl: Navigace od Nokie neumí zatím využít pohybové čidlo, tedy nejde to nikomu.
dejv
mobil: 2x E52 fw 034.001. blog: dejvidek.blog.mobilmania.cz. Nepište mi SZ o firmware, pokud to je vaše jediná činnost zde na fóru!
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod zefl 17. 3. 2010 12:13

Jeste dotaz zkouseli jste sygic nebo tomtom jestli tam jde otocit display abych vedel kdyztak co nainstalovat a zkusit. Dik
život je boj, nejsem bačkora sem dřevák
zefl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 17. 3. 2010 13:17

Mám k dispozici nový firmware pro Nokii E52, jedná se o verzi 033.002. Možnost přehrát zatím jen přes Phoenix. Podrobnosti za cca hodinku, jdu někam na oběd. Flashovat budu potom.
dejv
mobil: 2x E52 fw 034.001. blog: dejvidek.blog.mobilmania.cz. Nepište mi SZ o firmware, pokud to je vaše jediná činnost zde na fóru!
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod Moucha 17. 3. 2010 15:54

jsem zvědav na news... dneska mě už dvakrát nasXXl signál :(
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
Moucha
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 17. 3. 2010 17:08

Tak firmware v telefonu, zatím převratné změny nenacházím, porovnám je s changelogem.
dejv
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod pcwifi 17. 3. 2010 18:27

po preneseni zalohy - smsky,tel.seznam - z byvale nokie vytvorene pres Nokia PC Suite se mi nezobrazuji v seznamu smssek jmena,jen cisla...jak z toho ven ? :hm i u cerstve odeslane smsky je jen cislo misto jmena...
Toshiba L40-18W,Intel T2370,2GB RAM,200GB HDD,15,4",DVDRW,Win 7, Nokia 6720c,4GB,TM Kredit II 1000HIT,PortaPro,Nokia BH-214. Stolni : Phenom II x3 720,2GB RAM,300+750GB HDD,DVDRW,GTS250,Fortron 450W, Win7 CZ,FJS 24" FullHD,Sencor SHC-SP110
pcwifi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka