Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz
ricc4rd0 píše:zdravim uzivatele N6730, mel bych tri dotazy:
- jde v telefonu pouzivat navigace Sygic Mobile?
- jak je to se konstrukcnim zpracovanim - nezacne po case vrzat/posouvat se/apod. nektery kryt nebo tlacitko/a ?
- pokud si v nastaveni displaye zapnu, aby se display po case úplne vypnul a behem vypnuti displaye mi prijde napr. SMS nebo zmeskane volani, bude mi na displayi tato udealost svitit nebo se zase display po case uplne vypne?
dekuji za odpovedi
r.

a žádný oděrek a žádná vůle na konstrukci-šel na spodní roh asi z metru výšky.Bylo mi zle
.ale teď už v poho 
http://www.gsm4u.cz/large-time-screensaver-nenarocny-a-uzitecny-sporic-displeje-pro-mobily-se-symbianem-zdarma-clanek2025.htmricc4rd0 píše:diky moc za odpovedi, ale neda mi to, abych se jeste nezeptal v souvislosti s tim rezimem displaye:
jsem schopen, s dobrym nastavenim aplikace C-CLOCK, hned, i na zhasnutem displayi poznat, ze mam zmeskanou udalost (napr. velka ikona) a nebo ze nemam zadnou zmeskanou udalost (napr. male hodiny a datum) ? jakoze zmeskana udalost bude na zhasnutem displayi podstatne vice viditelna/vetsi nez zadna zmeskana udalost (zobrazeni malych hodin)?
je vyrazny rozdil ve vydrzi baterie pri rezimu, kdy se display nevypina a kdy se vypina?
jde nastavit rezimy displaye/rezim setrice v profilech? jakoze treba v normanim profilu mam display aktivni a v nocnim rezimu se uplne vypne?
,stejně jako na Éčkových nokiích se dá toto vše ještě obejít tím,že delším stisknutím hlavní ovládací klávesy-jejího středu-rozsvítíš na displeji hodiny i se zmeškanýma událostma a datumem.Je to sice otrava,stále to kontrolovat,ale jde to. 

ricc4rd0 píše:dekuju vam obema. asi te 6730c dam sanci, i kdyz premyslim, jestli nepockat na Nokii C5

Uživatelé procházející toto fórum: jackoneill, LiberaleMiguel, marco_pollo, scuba, sellenen a 11 návštevníků