Nokia 5310 XpressMusic - diskuze

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 25. 2. 2010 10:02

Co bys tam chtěl nastavovat. Zkus přehrát firmware, pak jedině servis.
Sraz mobilmaniaků v Brně. Stavíte se? http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=28&t=1119954
A pak přišel iPhone.. Microsoft se s tím nedokázal vyrovnat, proto se několik let soustavně ztrapňuje
seterwohipikule
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sebor 16. 3. 2010 12:41

Ahoj odbornici, mam Nokia 5310, koupim k ni do auta drzak Brodit s napajenim. Jde mi o toto: kdyz bude telefon v drzaku, je mozne telefonovat s hlasitym odposlechem aniz bych musel kupovat handsfree? Nevim, jestli to tento model telefonu umoznuje. Diky moc! Sebor
Sebor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkl 16. 3. 2010 15:10

Nu, hlasitý odposlech telefon sám o sobě určitě umí, ale nejsem si moc jistý, že v autě s ním budou pro telefonování ideální podmínky - hlavně tedy dostatečná hlasitost reproduktorů.
Anonym #1: „…ale neměl jsem odvahu mu na to šahat.“
Anonym #2: „Delimu na to šahat můžeš. Prý mu to nevadí.“
Majkl
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Sebor 16. 3. 2010 16:33

Diky za odpoved, vyzkousim! Jeste ale nevim jak, mobil mam od vnucky, ktera sla do jineho. Nevim proste, kdyz treba telefon lezi prede mnou na stole, co s nim mam udelat, abych mohl konverzovat a nenemusel ho mit u ucha. To vite, my duchodci uz na tu techniku tak nejsme:). S.

Uz jsem na to prisel, doma v byte celkem OK, v aute by to byla bida:). Objednavam HF Nokia CK-1W. Zdravi Sebor
Naposledy upravil Kniter dne 16. 3. 2010 22:27, celkově upraveno 1
Důvod: prispevky zlucene, nabuduce edituj
Sebor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkl 16. 3. 2010 20:31

Právě si myslím, že do auta ten režim ideální není. A zrovna 5310xm nemá hlasitou reprodukci moc silnou - navzdory faktu, že reproduktory v ní jsou dva. :-)
Majkl
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod martinsip 16. 3. 2010 22:16

Má jí naprosto otřesnou. Srovnatelnou s Lowendama 8-S I když jsem dneska si 10 minut přes reprák poslouchal. Ale foun jsem měl pověšený na krku a bylo to v tichu
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod Majkl 16. 3. 2010 23:29

Však 5310XM taky není high-end. No, nižší střední třída, řekněme... :-]
Majkl
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod martinsip 16. 3. 2010 23:51

Já jí kupoval za 7k :/ Určo to není lowend a na to, že je to hudební mobil, mohl ten výstup z repro mít silnější.

Ale co už. Je to 2 roky starek model a už stejně nikoho nezajímá
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod Fíla 17. 3. 2010 06:38

Low-end to není, ale spíše taková nižší střední třída, tedy alespoň v době, kdy se začala prodávat. Cena při uvedení na trh byla kolem 8000 Kč. Osobně jsem byl s výstupem stereo repráčků spokojen, i když musím uznat, že taková 6233/34 teda "řvala" víc. :-)
Nový Mobile Partner s podporou zjištění kreditu na O2 i Vodafone kartě :arrow: http://bit.ly/abFb7U
Fíla
Moderátor

Odeslat příspěvekod Majkl 17. 3. 2010 15:00

Nižší střední, však to povídám. I procesorek to má slabší než šestkové modely, jak jsem prostým zkoumáním zjistil. :-]
Majkl
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Sebor 20. 3. 2010 08:50

Ahoj, mam dotaz: do nainstalovaneho drzaku BRODIT zasunu N 5310 - nabiji. Mohu ho tak nechat stale i kdyz uz je mobil nabity? Nekde jsem cetl, ze se nici baterie. A kdyz ho odpojim, nevadi nebijecce, ze ji necham zasunutou v zasuvce od zapalovace (kontrolka porad sviti). Omlouvam se za takovy prkotiny:) a diky! S.
Sebor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinsip 21. 3. 2010 22:12

Baterce to vadit nebude.. Telefon si sám určí, jestli a kolik do něj půjde proudu. A nabíječka si něco malinko brát bude, ale vadit jí to asi taky nebude. Ale nemám s tím držákem zkušenosti
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod janyH 25. 3. 2010 14:23

zvladne tento telefon 8gb micro sd kartu? a este jedna vec, da sa nejako prepalit softweare aby zmizli tie 3 ikony od T-mobilu ktore mi tam svietia na ruzovo? dik
janyH
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 3. 2010 14:32

Podla toho co tu pisu zvladne 8GB.
viewtopic.php?f=6&t=42659&p=6398819#p6398819
a na odstranenie tych ikon treba zmenit produkt kod a prepalit nebrandovany firmware.
Navod je v zltom ramceku na vrchu stranky.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Nokia N97 mini+8GB
T♥MOBILE + MI 2+2GB
Zoznam aplikácií pre nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Moderátor

Odeslat příspěvekod Kapr73 25. 3. 2010 15:27

Spise bych doporucil to prepalit Phoenixem, pac u platformy S40 se customizace zmenou PC casto neodstrani.
Kapr73
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka