Nokia 5800 XpressMusic [diskuze] 20.4.2010 nový firmware

N8, 6303 Classic, E52, N900, C3...

Moderátoři: Kryštof Korb, Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 15. 3. 2010 22:32

To šifrování WEP si přehoď na WPA2, WEP je jednoduše prolomitelný. Jak jako, někdy it jde a někdy ne? Jak se mění podmínky, když ti nejde net...chyba bude na straně routeru, nikoli telefonu.
Don't drink & drive!
Prodám dřevěné želízko, vyrobené z plastu. Zn. spěchá!!!
You´ll never drink alone.
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 3. 2010 22:36

GPS mi funguje asi v zavislosti na pocasi .. nekdy naskoci, spis vyjimecne .. jak v ovi mapach, tak v sygicu .. fw je v30
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vodafone2 15. 3. 2010 23:51

nazdar ludia
chcel by som sa opytat jak to vlastne funguje ked mam stiahnute mapy cez ovi.a chcem pouzivat navigaciu ale bezz toho aby som neplatil za data, Mozem si zapnut GPS alebo ako ma naviguje teta z telefonu?

diki moc
vodafone2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 15. 3. 2010 23:59

V menu/nastavenia/telefon/nastavenia aplikacii/urcenie polohy/metody urcenia/vypni asistovanu a poskytovanu sietou.
Zapni mapy/nastavenia/internet/offline a nastav aj neplatne miesto pristupu, ktore si predtym v nastaveniach vytvoris.
Ale bude to dlhsie hladat a uz mi aj napisalo trasa sa nenasla.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Nokia N97 mini+8GB
T♥MOBILE + MI 2+2GB
Zoznam aplikácií pre nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Moderátor

Odeslat příspěvekod vodafone2 16. 3. 2010 00:47

Kniter

diki moc nieco som skusal a dospel som k tomu

v nastaveniach mam povolenu iba integrovanu GPS
V mapach som dal internet offline, ale neviem co myslis pod tymto
"nastav aj neplatne miesto pristupu, ktore si predtym v nastaveniach vytvoris."

a ked dam vyhladat resp spojit tak pise ze caka na GPS signal? skusal som to na otvorenom priestore ale furt nic stale mam tam jeden bod, ktory mi naslo ked som bol online a stahovalo mi to z kreditu.

Dik moc za radu
vodafone2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Novotak33 16. 3. 2010 18:12

Díky Slawall :-) .
Ještě by mě zajímalo, jestli někdo neví, co Nokia montuje za panel do telefonů ? To, že napíší TFT nic neznamená, dnes jsou TFT všechny ( až na pasivní, samozdřejmě :-D) . Docela by mě to zajímalo. Nejdříve jsem myslel, že TN, ale barvy na displeji netmavnou ani neinvertují, ovšem zase při pohledu z většího úhlu barvy světlají. Co se tam tedy požívá xVA, IPS ?
Díky za odpověď.
Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5Ghz @ 2.5Ghz, Gigabyte EP45-DS3R, A-DATA Vitesta Extreme Edition 2x1Gb, ASUS nVidia GeForce 6600, Seagate 80Gb 7200.rpm, Samsung SH- 223F, Forton 350W.
Novotak33
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 16. 3. 2010 22:52

100% TN :-)
Don't drink & drive!
Prodám dřevěné želízko, vyrobené z plastu. Zn. spěchá!!!
You´ll never drink alone.
Slawall
Junior

Odeslat příspěvekod Qual 17. 3. 2010 00:12

Nestává se někomu z vás, že se při rychlejším častém přepínání stanic FM rádia telefon někdy zamkne a už nejde odemknout (posuvným ovladačem)? Neskutečně mě irituje, když se mi to stane třeba 3x za den >:-( . Nevíte někdo jak to alespoň odemknout aniž bych musel provést restart? Evidentně jde o bug FW40, protože s předchozími FW se mi to nikdy nestalo.

Nokia místo aby chyby opravila tak je ještě přidá :D . Ostatní bugy jsou tam stále od dob prvních verzí FW :oops:
smartlog.blog.mobilmania.cz - vše o LG GW620 a nejen to...
Qual
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 17. 3. 2010 00:34

:hm Tak přemýšlím, jestli má cenu vůbec aktualizovat FW :-|
martinsip
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 17. 3. 2010 03:22

Nu na to se dá říci jen jedno kup si jiný mobil........bez možnosti aktualizace firmwaru :lol: :lol:
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Qual 17. 3. 2010 09:35

martinsip: Jestli používáš rádio jako já a obejdeš se bez kinetického scrolování a nového HS (který stejně stojí za ***, protože nezobrazuje položky z kalendáře), tak snad radši ani ne :oops:
Qual
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 3. 2010 09:43

Je tam jeste neco dalsiho nebo fakt je lepsi osvedcena v30? Jde mi o zkusenosti, co to obsahuje, si klidne najdu ..
Hlavne se ptam kvuli te GPS co mi ted pracuje podle nalady..
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Qual 17. 3. 2010 10:59

GPS mi pracuje správně, ale stejné to bylo i s předchozími FW. Jednou když jsem měl FW v21(?), tak taky nějak divně fungovala (někdy ano, někdy ne), ale spravil to hard reset.

Jinak web browser pádá stále, bug ekvalizéru stále (pokud nespustím hudební přehrávač, ale jen vyberu soubor ve správci a otevřu, tak se ekvalizér neaktivuje, pouze po po zastavení a znovuspuštění písně/zvuku), pár dalších bugů (viz např. FM rádio) a ještě jsem narazil, že mi nějak blbne Wi-Fi, chvíli jde (načítá) a pak nejde (přestane načítat a nic se neděje, signál perfektní - pár metrů od AP a nic), po znovu připojení jde a po chvíli zase nejde, atd. :D nevím jestli jde o chybu AP (zřejmě ne, notebook funguje v pohodě) nebo chybu posledního FW nebo hardwaru :oops:

Mám z toho po necelém roce používání docela rozporuplné pocity.
Qual
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 3. 2010 11:02

hard reset je pomoci toho kodu?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Qual 17. 3. 2010 11:06

*#7780#

Nebo *#7370#, nejsem si úplně jistý, obojí je nějaký reset, ale každý maže něco jiného (jeden vše, a jeden jen nastavení, ale nevím který je který :D )
Qual
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka